נשנושי תרמילי אפונה מתוקה | השף הלבן

נשנושי תרמילי אפונה מתוקה

נשנושי תרמילי אפונה מתוקה של סנפרוסט שיבואו בול לכל מפגש

מאת: בתיה שורק
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
נשנושי תרמילי אפונה מתוקה
צילום: בתיה שורק

המרכיבים ל3-4 מנות:

לרכישה >>
מצרכים
  • חבילת תרמילי אפונה מתוקה מוקפאים "סנפרוסט"
  • 2 כפות שמן זית
  • מלח גס
  • שום גבישי
  • 30 גרם גבינת פרמז'ן collection מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מפזרים את תכולת השקית (ישר מהמקפיא!) על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.

  • 02.

    מזלפים שמן זית, מפזרים מלח גס ושום גבישי בנדיבות , מערבבים קלות לפיזור.

  • 03.

    מפזרים גבינה על גבי כל תרמילי האפונה ומערבבים ממש מעט.

  • 04.

    אופים בתנור שחומם מראש 190 מעלות ל12 דק' או עד שהאפונה בפנים חמה, תלוי תנור.

הכנת? כאן מדרגים
(0)