עוגת באסקית עם גבינת נפוליאון
עוגת גבינה באסקית ורודה וחגיגית עם ניחוח חו"ל
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל12 מנות:
- 1 קילו גבינת שמנת נפוליאון
- 400 גרם שמנת מתוקה השף הלבן
- 350 גרם סוכר
- 7 ביצים
- כפית מחית וניל
- 3.5 כפות קמח
לציפוי:
- 250 גרם גבינה לבנה של תנובה
- 2 כפות אבקת סוכר
- פירות יער של סנפרוסט
גודל תבנית: תבנית 24
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים גבינת שמנת עם סוכר עד שהסוכר נמס (מיקסר/מג'ימיקס).
-
02.
לאט לאט מוסיפים ביצים תוך כדי ערבוב.
-
03.
בקערה נפרדת מערבבים שמנת מתוקה וקמח עם וניל,
-
04.
רק לאחר שהבלילה חלקה מערבבים בין התערובות.
-
05.
מסדרים בתבנית 24 עם נייר אפיה ואופים 30-40 דקות על מצב טורבו 220 מעלות עד שהעוגה נראת מעט שרופה מעל אך רוטטת מבפנים.
טיימר מופעל
-
06.
מצננים על השיש ומכניסים ללילה במקרר.
-
07.
לקרם:
-
08.
מערבבים גבינה לבנה עם אבקת סוכר יחד ומצפים את החלק העליון של העוגה לאחר הקירור.
-
09.
מכניסים לחמש דקות לתנור בכדי שהגבינה תתיישר ותימס מעל העוגה.
-
10.
מקשטים עם פירות יער.
הכנת? כאן מדרגים