סלט פסטה עם פיראוס וזיתים
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: אילנית ואלירז שדה 
													עיצוב: אילנית ואלירז שדה 
						
					
				
			המרכיבים ל 2-4 מנות:
- 1 חבילה פסטה מסולסלת
 - 2-3 כפות פסטו אוליביה
 - 200 גרם קוביות גבינה פיראוס
 - כוס זיתים שחורים ללא גרעינים
 - 3 כפות שמן זית
 
							 גודל תבנית: קערה
						
									הוראות הכנה:
- 
								01.
								
נבשל את הפסטה במים ומלח וכף שמן לפי הוראות יצרן
 - 
								02.
								
נסנן ונניח בצד (לא לשטוף כדי שהעמילן של הפסטה ישאר).
 - 
								03.
								
לאחר צינון קל להעביר את הפסטה לקערה.
 - 
								04.
								
נוסיף את הקוביות הגבינה והזיתים ונתבל בשמן זית ובפסטו
 - 
								05.
								
אופציה לשדרוג וקישוט - עגבניות מיובשות של אוליביה מעל.
 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						
									

