עוגת גבינה אפויה ותותים
חיתוכיות גבינה אפויות עם תותים וקראמבל
חלבי
סוג מתכון
30 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל24 חיתוכיות:
מרכיבים:
לבסיס:
- כוס וחצי (210 גרם) קמח לבן רגיל
- 100 גרם חמאת תנובה
- חצי כוס סוכר לבן
- 2 חלמונים
- כפית תמצית וניל
לעוגת גבינה:
- 3 ביצים
- כוס סוכר
- 500 גרם גבינה לבנה 5% של תנובה
- גביע שמנת חמוצה
- כפית תמצית וניל
- 2 כפות קורנפלור
לקישוט:
- תותים קפואים של סנפרוסט
- אבקת סוכר
גודל תבנית: תבנית 24
הוראות הכנה:
-
01.
בקערת מעבד מזון מניחים את כל המרכיבים לבסיס.
-
02.
מעבדים במשך דקה עד שמתקבלים פירורים.
-
03.
מרפדים תבנית בנייר אפייה, שמים חצי מכמות הפירורים בתבנית, משטחים ומהדקים היטב כבסיס לעוגה בתבנית אפייה.
-
04.
בקערה, בעזרת מטרפה, מערבבים את כל המצרכים לעוגת הגבינה.
-
05.
שופכים מעל הבסיס, מערבבים את התותים עם קמח ומפזרים מעל פרוסות תותים ואת החצי השני של הפירורים ומכניסים לתנור לאפיה אופים כ-45 דקות או עד שקיסם יוצא חלק.
טיימר מופעל
-
06.
מוציאים ומניחים לעוגה להתקרר.
הכנת? כאן מדרגים