סלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית | השף הלבן

סלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית

ערכים תזונתיים לסלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית:
למנה: 192 קלוריות / חלבון 13 גרם / פחמימות 32 גרם מתוכן 0.6 גרם סוכרים
שומן 5 גרם / כולסטרול 0 מ"ג / נתרן 95 מ"ג / סיבים 9.5 גרם / סידן 81 מ"ג

מאת: שגיא שוורץ
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
סלט עדשים ירוקות ועשבי תיבול בלימון ושמן זית

המרכיבים ל8 מנות:

מרכיבים:
  • 1 שקית עדשים ירוקות מבושלות סנפרוסט
  • 1 בצל סגול קלוף וקצוץ
  • מיץ מ-2 לימונים
  • 1 חבילה בצל ירוק קצוץ
  • 1 חבילה פטרוזיליה קצוצה
  • 1 חבילה כוסברה קצוצה
  • 1 שן שום קצוצה
  • 3 כפות שמן זית
  • גרידת לימון מ-1 לימון
לקישוט:
  • 50 גרם גבינה צפתית פיראוס 5% חתוכה לקוביות קטנות
  • חופן חמוציות קצוצות (לא חובה)

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את העדשים לפי ההוראות שעל האריזה ומסננים.

  • 02.

    מערבבים את כל המצרכים לסלט ומעבירים לקערת הגשה.

  • 03.

    מקשטים בגבינה הצפתית ובחמוציות הקצוצות ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(1)