המרכיבים ל10־15 לביבות בינוניות :
מרכיבים:
- 1 חבילה (250 גרם) פטה כבשים 20% פיראוס
- 1 בצל גדול מגורר וסחוט מנוזלים
- 200 גרם פתיתי מוצרלה השף הלבן
- 1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
- 2 כפות עלי תימין טרי ללא הגבעולים
- 2 ביצים
- 3/4 כוס קמח תופח
- 2 כוסות גרגירי תירס קפוא מופשרים.
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור גרוס
הוראות הכנה:
-
01.
טורפים את הביצים עם הבצל המגורר, עשבי התיבול, המלח, הפלפל והקמח התופח.
-
02.
מפוררים אל הבלילה את גבינת הפטה ומוסיפים את המוצרלה וגרגירי התירס.
-
03.
מערבבים היטב.
-
04.
מחממים שמן לא עמוק ומניחים כף גדושה במחבת, משטחים מעט.
-
05.
מטגנים משני הצדדים עד השחמה.
-
06.
הערה: ניתן לעבות מעט את המסה בשתי כפות קמח ולאפות את הלביבות עם תרסיס שמן על נייר אפייה בחום של 190 מעלות עד השחמה (כ־25 דקות).
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים