עוגת גבינה אישית מקוטג'
מחפשים עוגת גבינה טעימה בטירוף וקלה להכנה? קבלו מתכון לעוגה אישית עשויה מקוטג' תנובה
							חלבי
							סוג מתכון
						
					
							עד 20 דק
							זמן הכנה
						
					
							קלה
							רמת מיומנות
						
					
													צילום: עומר ישכיל
						
					
				
			המרכיבים ל מנה אישית:
									לבסיס ביסקוויטים:
								
															- 150 גרם פתיבר טחון
- 70 גרם חמאה תנובה מומסת
- 50 גרם סוכר
- קורט מלח
									למלית גבינה קוטג':
								
															- 3 גביעים קוטג' תנובה 5% (750 גרם)
- 130 גרם סוכר לבן
- 3 ביצי תנובה L
- 1 כפית תמצית וניל
- 1 כף קורנפלור
- קורט מלח
							 גודל תבנית: תבנית עגולה בקוטר 18 ס"מ
						
									הוראות הכנה:
- 
								01.
								טוחנים את כל מרכיבי הבסיס במעבד מזון עד קבלת תערובת פירורית. 
- 
								02.
								מעבירים לתבנית, משטחים באופן אחיד ומהדקים היטב. 
- 
								03.
								המלית - שמים במעבד מזון את כל מרכיבי המלית וטוחנים עד קבלת מלית אחידה וחלקה, חשוב לוודא שהקוטג' נטחן ונשאר ללא גושים. 
- 
								04.
								מחממים תנור ל-160 מעלות. 
- 
								05.
								מעבירים את המלית לתבנית העוגה ואופים למשך 50 דקות-שעה, שולי העוגה צריכים להיות יציבים והאמצע מעט רוטט. טיימר מופעל
- 
								06.
								מוציאים ומצננים לטמפרטורת החדר. 
- 
								07.
								מכסים את העוגה בניילון נצמד ומעבירים לקירור למשך לילה או 6 שעות לפחות. 
				הכנת? כאן מדרגים
			
						 
									

