גלידת קוטג' בטעמי וניל ושוקולד | השף הלבן

גלידת קוטג' בטעמי וניל ושוקולד

טרנד גלידת קוטג' – אנחנו התמכרנו.
קבלו מתכון קל ומושלם בטעמי וניל ושוקולד שאתם חייבים לנסות, עם קוטג' תנובה

מאת: עומר ישכיל
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידת קוטג' שוקולד השף הלבן
צילום: עומר ישכיל

המרכיבים למנה אחת:

מצרכים:
  • 2 קוטג' תנובה 5%
  • 2 כפות אבקת סוכר
  • כף מחית/תמצית וניל
  • כף ממרח שוקולד

הוראות הכנה:

  • 01.

    לגלידת וניל:

  • 02.

    שמים בבלנדר חבילת קוטג' תנובה ביחד עם אבקת הסוכר ותמצית הווניל וטוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק.

  • 03.

    מעבירים את התערובת לקופסא אטומה ומכניסים למקפיא למשך 2-4 שעות עד שהגלידה מתקשה.

  • 04.

    לגלידת שוקולד:

  • 05.

    שמים בבלנדר חבילת קוטג' תנובה ביחד עם ממרח השוקולד וטוחנים היטב עד לקבלת מרקם חלק, אם חסר מתיקות מוסיפים כף אבקת סוכר.

  • 06.

    מעבירים את התערובת למקפיא למשך 2-4 שעות עד שהגלידה מתקשה.

  • 07.

    מומלץ להוסיף מעל הגלידות תוספות שאוהבים!

  • 08.

    *אם הגלידה התקשתה מידי ניתן לתת לה להפשיר מעט בטמפרטורת החדר, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(25)