טופו בסגנון פרובאנס בגלייז מייפל וחרדל של בת-שי
בת שי מציגה -טופו ארומתי בגלייז מתקתק ופיקנטי. ארוחה משביעה, טעימה ומפנקת שקל וכיף להכין!
פרווה
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: בת-שי עוז
עיצוב: בת-שי עוז
המרכיבים ל2 מנות:
מצרכים
- חבילת טופו תנובה אלטרנטיב בטעם פרובאנס
- 2 כפות קורנפלור
- רבע כוס מייפל
- 2 כפות רוטב סויה
- 1 כף חומץ אורז/חומץ תפוחים
- 1 כפית גדושה חרדל דיז׳ון גרגרים
- פלפל שחור
- מלח
- שמן לטיגון
הוראות הכנה:
-
01.
נסנן את הטופו מנוזלים ונספוג היטב את הנוזלים שנותרו בעזרת נייר סופג ולחיצה על הטופו.
-
02.
נפורר לצ׳אנקים מכובדים, נמליח ונצפה בקורנפלור.
-
03.
נטגן את הטופו במחבת חמה עם מעט שמן עד להשחמה וקריספיות של חתיכות הטופו כ-5 דקות בערבוב מתמיד ונוציא לקערה בצד
טיימר מופעל
-
04.
בנתיים בצד נאחד את כל חומרי הרוטב; מייפל, סויה, חומץ, חרדל ופלפל ונכניס למחבת שבה השתמשנו
-
05.
ברגע שהגלייז מתחיל לבעבע נוסיף את הטופו למחבת ונקפיץ לעוד 2-3 דקות עד לכיסוי מלא של הטופו ברוטב.
טיימר מופעל
-
06.
נגיש יחד עם אורז ומעט ירוקים ויש לכם ארוחה היסטרית מלאה בחלבון באפס מאמץ!
הכנת? כאן מדרגים