לזנית רביולי של בן שי
כמו לזניה אבל עם רביולי, זה win-win
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל3-4 יחידות:
מצרכים:
- 2-3 כפות שמן זית
- 2 שיני שום כתושות
- קצת צ'ילי חריף אם אוהבים
- פחית (400 גר') עגבניות מרוסקות
- חצי כפית אורגנו
- חצי חבילת פתיתי פרמזן של השף הלבן (50 גר')
- חצי חבילת פטה עיזים פיראוס (125 גר')
- חבילת רביולי ריקו - עדיפות למילוי ריקוטה תרד
- מעט פתיתי מוצרלה של השף הלבן
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-190 מעלות.
-
02.
מחממים מחבת או סיר עם מעט שמן זית ומטגנים את השום הכתוש עם הצ׳ילי למספר שניות.
-
03.
מוסיפים את פחית העגבניות המרוסקות, ביחד עם האורגנו היבש, פתיתי הפרמזן וגבינת הפטה. מערבבים עד לאיחוד.
-
04.
מוסיפים חבילת רביולי ומערבבים. מעבירים לתבנית שמתאימה לתנור, מכסים בנייר כסף ואופים למשך 45 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מורידים את נייר הכסף, מפזרים פתיתי מוצרלה ומחזירים לתנור ללא כיסוי למשך 10-15 דקות.
טיימר מופעל
-
06.
מגישים ואוכלים חם! בתיאבון (:
הכנת? כאן מדרגים