ירקות וטופו בתנור של רון יוחננוב | השף הלבן

ירקות וטופו בתנור של רון יוחננוב

מתחשקת לכם ארוחת ערב קלילה, טעימה ומזינה שמכינים מהר? רון יוחננוב מציג את המתכון שלו לירקות וטופו בתנור שתמיד כיף לאכול

מאת: רון יוחננוב
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ירקות וטופו בתנור של רון יוחננוב

המרכיבים ל4 מנות:

מרכיבים:
  • 2 זוקיני חתוכים לטבעות
  • 1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
  • פרחי כרובית (לא צריך לבשל קודם)
  • 20 עגבניות שרי
  • חבילת טופו טבעי של Alternative תנובה (300 גרם)
לרוטב:
  • 3 כפות שמן זית
  • 2 כפות רוטב צ'ילי מתוק
  • 2 כפות סויה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1 כפית ג'ינג'ר מגורד
  • 2-3 כפות רוטב או מחית קארי אדום (תלוי בסוג)
  • כפית פסטו איכותי
  • מלח / פלפל שחור
גודל תבנית: תבנית לתנור

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-190 מעלות חום עליון תחתון / טורבו.

  • 02.

    בקערה גדולה, מערבבים את כל המרכיבים של הרוטב.

  • 03.

    חותכים את כל הירקות והטופו ושמים בקערה.

  • 04.

    מערבבים את הכל היטב ומפזרים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.

  • 05.

    אופים בתנור 40 דקות או עד שכל המרכיבים הופכים רכים וזהובים.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 06.

    מגישים חם

הכנת? כאן מדרגים
(0)