פוטטוס פרמזן קריספיים | השף הלבן

פוטטוס פרמזן קריספיים

מה קורה כשמשלבים את הלהיט מהטיקטוק עם פתיתי הפרמזן של השף הלבן? מקבלים את תפוח האדמה הטעים ביותר שעוד לא אכלתם.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
פוטטו פרמזן קריספיים

המרכיבים לכ3 מנות:

מצרכים:
  • 6 תפוחי אדמה בינוניים
  • 50 גרם חמאה
  • 1/2 חבילת פתיתי פרמזן השף הלבן
  • 2 כפות שמן זית
  • 1/2 כפית אבקת שום
  • 1 כפית תערובת תיבול לתפו״א
  • מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות

  • 02.

    ממיסים במיקרו את החמאה ומוסיפים את הפרמזן, שמן זית וכל התבלינים, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.

  • 03.

    שופכים כמעט מכל התערובת על תבנית עם נייר אפיה ומורחים באופן אחיד.

  • 04.

    חוצים את התפו״א לחצאים ומסדרים על הנייר אפיה עם תערובת התבלינים כך שהחלק החצוי של התפו״א מונח על הנייר.

  • 05.

    מורחים את שארית תערובת הפרמזן על התפו״א ומכניסים לתנור ל-30 דק עד ריכוך.

  • 06.

    מגישים לצד רוטב שאוהבים ואוכלים חם, בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(20)