פוטטוס פרמזן קריספיים
מה קורה כשמשלבים את הלהיט מהטיקטוק עם פתיתי הפרמזן של השף הלבן? מקבלים את תפוח האדמה הטעים ביותר שעוד לא אכלתם.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים לכ3 מנות:
מצרכים:
- 6 תפוחי אדמה בינוניים
- 50 גרם חמאה
- 1/2 חבילת פתיתי פרמזן השף הלבן
- 2 כפות שמן זית
- 1/2 כפית אבקת שום
- 1 כפית תערובת תיבול לתפו״א
- מלח ופלפל לפי הטעם
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור ל-180 מעלות
-
02.
ממיסים במיקרו את החמאה ומוסיפים את הפרמזן, שמן זית וכל התבלינים, מערבבים היטב עד לקבלת תערובת אחידה.
-
03.
שופכים כמעט מכל התערובת על תבנית עם נייר אפיה ומורחים באופן אחיד.
-
04.
חוצים את התפו״א לחצאים ומסדרים על הנייר אפיה עם תערובת התבלינים כך שהחלק החצוי של התפו״א מונח על הנייר.
-
05.
מורחים את שארית תערובת הפרמזן על התפו״א ומכניסים לתנור ל-30 דק עד ריכוך.
-
06.
מגישים לצד רוטב שאוהבים ואוכלים חם, בתאבון!
הכנת? כאן מדרגים