תפוחי אדמה צלויים בקייג'ין
תפוחי אדמה שילדים אוהבים
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

המרכיבים ל 4 מנות:
- 6-7 תפוחי אדמה אדומים בינוניים
- תבלין קייג'ין אמריקאי (להשיג ברשתות השיווק)
- מלח
- 3 כפות שמן זית
- 1 כפית שום כתוש
הוראות הכנה:
-
01.
שוטפים ומקרצפים היטב את תפוחי האדמה. לא מקלפים אותם.
-
02.
חוצים את תפוחי האדמה לאורך וחותכים כל חצי לארבע.
-
03.
ממלאים 3/4 סיר גדול במי מלח ומרתיחים.
-
04.
לאחר שהמים רותחים מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים במשך 7-8 דקות, עד לריכוך קל.
טיימר מופעל
-
05.
מסננים ומצננים.
-
06.
מייבשים את תפוחי האדמה במסננת ומעבירים לתבנית.
-
07.
מחממים את התנור לחום גבוה.
-
08.
מתבלים בקייג'ין, בשמן הזית והשום הכתוש ומערבבים היטב בעזרת הידיים.
-
09.
פורסים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית וצולים בתנור ללא כיסוי למשך 30 דקות לערך.
טיימר מופעל
-
10.
מגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים