מתכון תפוחי אדמה צלויים בקייג'ין | השף הלבן

תפוחי אדמה צלויים בקייג'ין

תפוחי אדמה שילדים אוהבים

מאת: עורך השף הלבן
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה צלויים בקייג'ין

המרכיבים ל 4 מנות:

  • 6-7 תפוחי אדמה אדומים בינוניים
  • תבלין קייג'ין אמריקאי (להשיג ברשתות השיווק)
  • מלח
  • 3 כפות שמן זית
  • 1 כפית שום כתוש

הוראות הכנה:

  • 01.

    שוטפים ומקרצפים היטב את תפוחי האדמה. לא מקלפים אותם.

  • 02.

    חוצים את תפוחי האדמה לאורך וחותכים כל חצי לארבע.

  • 03.

    ממלאים 3/4 סיר גדול במי מלח ומרתיחים.

  • 04.

    לאחר שהמים רותחים מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים במשך 7-8 דקות, עד לריכוך קל.

    טיימר מופעל
    00:08:00
  • 05.

    מסננים ומצננים.

  • 06.

    מייבשים את תפוחי האדמה במסננת ומעבירים לתבנית.

  • 07.

    מחממים את התנור לחום גבוה.

  • 08.

    מתבלים בקייג'ין, בשמן הזית והשום הכתוש ומערבבים היטב בעזרת הידיים.

  • 09.

    פורסים את תפוחי האדמה בשכבה אחת בתבנית וצולים בתנור ללא כיסוי למשך 30 דקות לערך.

    טיימר מופעל
    00:30:00
  • 10.

    מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(160)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.