מתכון תפוחי אדמה מוקרמים עם תירס והרבה בצל | השף הלבן

תפוחי אדמה מוקרמים עם תירס והרבה בצל

תפוחי אדמה כתוספת מאד לא שגרתית

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תפוחי אדמה מוקרמים עם תירס והרבה בצל

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 5 תפוחי אדמה גדולים
  • 2 שמנת לבישול
  • 1 גביע גבינה לבנה
  • 1 גביע שמנת חמוצה
  • 2 בצל
  • 6 שיני שום כתושים
  • קופסת תירס גרגירים
  • חבילה של גבינה צהובה מגורדת

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקלפים את תפוחי האדמה, חותכים ומכניסים למים רותחים לכמה דקות.

  • 02.

    מוציאים מניחים אחד ליד השני בתבנית.

  • 03.

    מטגנים את הבצל, מוסיפים שום, טיפה מרק עוף פרווה, פלפל שחור. מוסיפים את התירס, השמנת לבישול, הגבינה הלבנה והשמנת החמוצה ומביאים לרתיחה.

  • 04.

    מוזגים על תפוחי האדמה. מפזרים מעל גבינה מגורדת ומכניסים לתנור למשך 40 דק' עד שמתקבל צבע זהוב חום על המרקם.

הכנת? כאן מדרגים
(75)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.