מתכון רקוט קרומפלי- מאכל הונגרי הכי אהוב בבית | השף הלבן

רקוט קרומפלי- מאכל הונגרי הכי אהוב בבית

מאפה הונגרי המשלב תפוחי אדמה,שמנת וביצים קשות

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
קלה רמת מיומנות
רקוט קרומפלי- מאכל הונגרי הכי אהוב בבית

המרכיבים ל 6 מנות:

  • 2 קילו תפוחי אדמה מבושלים עם הקליפה במים עם כף מלח
  • 5 ביצים קשות
  • חלמון של ביצה
  • 2 חבילות שמנת חמוצה
  • 5 שיני שום כתושות.
  • שמן לשימון
  • מלח
  • פפריקה

הוראות הכנה:

  • 01.

    משמנים בשמן קנולה תבנית מלבנית גדולה בנדיבות.

  • 02.

    מקלפים את התפוחי אדמה ,ואת הביצים הקשות,ופורסים לעיגולים.

  • 03.

    שמים מחצית מהתפוחי אדמה בתבנית וממליחים קלות.

  • 04.

    מניחים מעל את פרוסות ביצים הקשות.

  • 05.

    לשמנת מוסיפים חלמון של ביצה ושום כתוש מערבבים ומשטיחים מעל הביצים.

  • 06.

    מכסים עם יתר עיגולי התפוחי אדמה.

  • 07.

    מפזרים מעל מלח ופפריקה ושמן בנדיבות.

  • 08.

    מחממים מראש תנור ל-200 מעלות,ואופים כשעה וחצי.

  • 09.

    מערבבים בעדינות את התפוחי אדמה לפחות 3 פעמים.עד שהכול יהיה מוזהב ואפוי טוב.

הכנת? כאן מדרגים
(85)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.