תחתיות ארטישוק ממולאות בגבינת עיזים עם רוטב עגבניות | השף הלבן

תחתיות ארטישוק ממולאות בגבינת עיזים עם רוטב עגבניות ונענע

תוספת מעניינת ומגוונת לסעודה חגיגית ובכלל

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תחתיות ארטישוק ממולאות בגבינת עיזים עם רוטב עגבניות ונענע

המרכיבים ל 6-4 מנות:

  • 1 שקית (400 גרם) תחתיות ארטישוק מוקפאות "סנפרוסט".
  • 200 גרם גבינת עזים "פרומעז" של תנובה
  • 3 כפות שמן זית
לרוטב:
  • 2 עגבניות בשלות
  • 2 כפות נענע קצוצה
  • 2 שיני שום כתושות
  • 1/3 כוס שמן זית
  • מיץ מחצי לימון טרי
  • מלח
  • פלפל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מבשלים את תחתיות הארטישוק על פי ההוראות הכתובות על גבי האריזה.

  • 02.

    מצננים, מורחים בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל.

  • 03.

    ממלאים את התחתיות בגבינה ואופים בתנור שחומם ל- 200 מעלות כ- 15 דקות עד הקרמה. הכנת הרוטב:

    טיימר מופעל

    00:15:00
  • 04.

    חוצים את העגבניות, מרוקנים אותן מהגרעינים, מגררים בפומפיה גסה ומסננים מהנוזלים.

  • 05.

    מערבבים בקערה עם יתר החומרים.

  • 06.

    יוצקים מעט מהתערובת על כל ארטישוק חם ומגישים מיד.

הכנת? כאן מדרגים
(90)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.