קציצות קוטג' וברוקולי מהירות
זהו מתכון קל, טעים חסכוני ומזין שאפשר להכין בדקות ספורות ולגוון עם ירקות, אגוזים קצוצים ועשבי תיבול שונים.

המרכיבים ל 12-14 קציצות:
- 1 גביע קוטג' 5% תנובה
- 1 ביצה גדולה, טרופה
- ¼ כוס חלב תנובה דל לקטוז
- 1 כוס קמח מלא או כוסמין
- 2 כפיות אבקת אפייה
- ¼ כפית מלח
- 1 כפית אורגנו יבש
- כוס בצל אדום קצוץ דק
- 4-3 כפות פתיתי עמק 15%
- שמן זרעי ענבים לטיגון
- 1 כוס פתיתי ברוקולי מוקפאים סנפרוסט
הוראות הכנה:
-
01.
בקערה בינונית בעזרת מטרפת יד טורפים את הביצה והקוטג' ביחד. בוחשים פנימהאת החלב.
-
02.
בקערה שניה מנפים קמח, אבקת אפייה, אורגנו ומלח ומוסיפים לתערובת הביצה ביחדעם הבצל האדום ופתיתי הגבינה. מערבבים עם כף עץ.
-
03.
מפשירים כוס פתיתי ברוקולי במיקרוגל, מסננים היטב ומייבשים במגבת מטבח.מוסיפים לבלילה ביחד עם עשבי התיבול.4 . במחבת גדולה, מחממים שמן זרעי ענבים על אש בינונית-קטנה ובעזרת 2 כפותיוצרים קציצות במחבת. משאירים רווח ביניהן . מטגנים בצד אחד כ 6-5- דקותאו עד שניתן יהיה לשחרר בקלות מלמטה, הופכים ומטגנים את הצד השני.