קציצות קוטג' וברוקולי מהירות | השף הלבן

קציצות קוטג' וברוקולי מהירות

זהו מתכון קל, טעים חסכוני ומזין שאפשר להכין בדקות ספורות ולגוון עם ירקות, אגוזים קצוצים ועשבי תיבול שונים.

מאת: פיליס גלזר
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קציצות קוטג' וברוקולי מהירות

המרכיבים ל 12-14 קציצות:

  • 1 גביע קוטג' 5% תנובה
  • 1 ביצה גדולה, טרופה
  • ¼ כוס חלב תנובה דל לקטוז
  • 1 כוס קמח מלא או כוסמין
  • 2 כפיות אבקת אפייה
  • ¼ כפית מלח
  • 1 כפית אורגנו יבש
  • כוס בצל אדום קצוץ דק
  • 4-3 כפות פתיתי עמק 15%
  • שמן זרעי ענבים לטיגון
  • 1 כוס פתיתי ברוקולי מוקפאים סנפרוסט

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערה בינונית בעזרת מטרפת יד טורפים את הביצה והקוטג' ביחד. בוחשים פנימהאת החלב.

  • 02.

    בקערה שניה מנפים קמח, אבקת אפייה, אורגנו ומלח ומוסיפים לתערובת הביצה ביחדעם הבצל האדום ופתיתי הגבינה. מערבבים עם כף עץ.

  • 03.

    מפשירים כוס פתיתי ברוקולי במיקרוגל, מסננים היטב ומייבשים במגבת מטבח.מוסיפים לבלילה ביחד עם עשבי התיבול.4 . במחבת גדולה, מחממים שמן זרעי ענבים על אש בינונית-קטנה ובעזרת 2 כפותיוצרים קציצות במחבת. משאירים רווח ביניהן . מטגנים בצד אחד כ 6-5- דקותאו עד שניתן יהיה לשחרר בקלות מלמטה, הופכים ומטגנים את הצד השני.

הכנת? כאן מדרגים
(1)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.