המרכיבים ל2 מנות:
- מיני כרובית של סנפרוסט
- 1 כפית שמן קנולה
- 1.5 של שורש ג'ינג'ר קצוץ
- 1/2 פלפל צ'ילי חריף קצוץ
- 2 כפיות זרעי כמון
- 2 עלי דפנה
- מלח
- 1 בצל בינוני
- 1/2 כוס מים
- 4 עגבניות בשלות קצוצות ללא השורש
- 1 כפית גרמסאלה (תבלין הודי, להשיג בחנויות התבלינים)
- 1 כפית אבקת מנגו
- 1/2 כפית כורכום
- 1 כפית כמון טחון
- 2 כפות כוסברה קצוצה
הוראות הכנה:
-
01.
אופן הכנה:
-
02.
במחבת כבדה מחממים את השמן לחום בינוני.
-
03.
מוסיפים את הג'ינג'ר, זרעי הכמון , הצ'ילי, עלי הדפנה, מלח, מערבבים היטב לדקה.
-
04.
טוחנים את הבצל כמעט עד למחית במעבד מזון ומוסיפים למחבת, מערבבים ל10-12 דקות עד קבלת צבע זהוב.
טיימר מופעל
-
05.
מוסיפים את הכרובית והמים, מערבבים ל-5 דקות לריכוך קל של הכרובית.
טיימר מופעל
-
06.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים ל-10 דקות.
טיימר מופעל
-
07.
מתבלים בכוסברה, אבקת הכמון וגרמסאלה.
-
08.
מוסיפים את אבקת המנגו והכורכום ומערבבים קלות.
-
09.
מבשלים במשך כמה דקות נוספות ומגישים חם.
הכנת? כאן מדרגים