מתכון כרובית וחציל צלויים | השף הלבן

כרובית וחציל צלויים

מנת אנטי פסטי קלאסית וקלה להכנה: כרובית וחציל צלויים על האש בתיבול עדין של מלח, פלפל, עשבי תיבול ושמן זית. למנה המושלמת תוכלו להוסיף פתיתי גבינה צהובה מעל

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
כרובית וחציל צלויים

המרכיבים ל4 מנות:

  • 1 כרובית בינונית לבנה ונקיה
  • 1 חציל בינוני טרי
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • 1 כף עלי טימין טרי
  • שמן זית
  • עלה דפנה
  • פטרוזיליה קצוצה
  • 1/3 כוס כוסברה קצוצה
  • פתיתי גבינה לפיצה מסדרת השף הלבן של תנובה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים את התנור מראש ל-200 מעלות.

  • 02.

    חותכים את הכרובית לפרחים בינוניים.

  • 03.

    את החציל קולפים בקולפן וחותכים לקוביות בינוניות.

  • 04.

    מערבבים את החציל עם הכרובית ומתבלים ב-2 קורט מלח גס, קורט פלפל שחור גרוס, הטימין הטרי, 3 כפות שמן זית, עלה הדפנה והכוסברה.

  • 05.

    מעבירים לתבנית וצולים בתנור מכוסה 25 דקות ומערבבים קלות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 06.

    מפזרים בנדיבות מפתיתי הגבינה מעל הירקות וצולים עוד 5 דקת ללא כיסוי - אין צורך לרכך מידי את הירקות- עליהם להיות בעלי צורה יציבה ובעלי מרקם קשה מעט.

  • 07.

    מפזרים מהפטרוזיליה מעל ומגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(131)