מתכון אספרגוס ברוטב פרמז'ן | השף הלבן

אספרגוס ברוטב פרמז'ן

מנת פתיחה לאניני הטעם שמתקבלת בברכה באירעים מיוחדים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
אספרגוס ברוטב פרמז'ן

המרכיבים ל 2 מנות:

  • 20 יחידות אספרגוס טריים
  • כף מלח גס
  • 2.5 ליטר מים רותחים בסיר גבוה
לרוטב
  • 2 מיכלים (500 מ"ל) שמנת מתוקה של שף לבן 32% או 38% מסדרת השף הלבן
  • 2 שקיות (200 גרם) פתיתי פרמז'ן מסדרת השף הלבן
  • קורט של פלפל לבן טחון או גרוס
  • גבעול של עלי בזיליקום
  • עלי בזיליקום קטנים לעיטור
  • צנוברים לעיטור

הוראות הכנה:

  • 01.

    הכנת הרוטב :בתוך סיר טפלון גבוה מרתיחים את השמנת .

  • 02.

    אחר 10 דקות של רתיחה מוסיפים את פתיתי הפרמז'ן ומערבבים היטב עם פרמז'ן .

    טיימר מופעל

    00:10:00
  • 03.

    מבשלים את הרוטב עם הפתיתים וממיסים אותם עד שהמרקם חלק והומוגני.

  • 04.

    כאשר המרקם של השמנת מתחיל להגיע לסמיכות של רוטב,מוסיפים גבעול של בזיליקום ומתבלים במעט פלפל.

  • 05.

    מערבבים היטבשאין חתיכות של גבינה ברוטב ונותנים לבזיליקום לתת את טעמיו ושולפים אותו לאחר שתי דקות

  • 06.

    מעבדים את כל הרוטב בבלנדר ליצירת מירקם חלק

  • 07.

    הכנת האספרגוס :לתוך סיר המים הרותחים מוסיפים את המלח ואת האספרגוס ומבשלים במשך 2 דקות בהקפדה על רתיחה מלאה.

    טיימר מופעל

    00:02:00
  • 08.

    מסננים את האספרגוס לאחר הבישול מתוך המים החמים ומגישים עם הרוטב .

הכנת? כאן מדרגים
(152)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.