מתכון נהדר לקציצות גזר עם ברוקולי וקינואה | השף הלבן

קציצות גזר, ברוקולי וקינואה

מתכון לקציצות צמחוניות מלאות בדברים טובים שמכינים בקלות

מאת: הילה סער
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם

המרכיבים ל 3:

  • 1/2 שקית (400 גרם) פתיתי גזר "סנפרוסט"
  • 1/4 שקית (200 גרם) פתיתי ברוקולי "סנפרוסט"
  • 1 כוס קינואה
  • 1/3 צרור כוסברה, קצוצה
  • 1 כפית אבקת קארי
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח כוסמין מלא
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

        לערבב את כל הרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה וליצור קציצות עגולות קטנות.

  • 02.

        להניח בתבנית על נייר אפייה משומן במעט שמן זית ולאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 03.

         לצנן ולהמתין שהקציצות יתייצבו לפני שמוציאים מהתבנית. מומלץ להגיש עם מטבל אהוב

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.