מתכון נהדר לקציצות גזר עם ברוקולי וקינואה | השף הלבן

קציצות גזר, ברוקולי וקינואה

מתכון לקציצות צמחוניות מלאות בדברים טובים שמכינים בקלות

מאת: הילה סער
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם

המרכיבים ל3:

  • 1/2 שקית (400 גרם) פתיתי גזר "סנפרוסט"
  • 1/4 שקית (200 גרם) פתיתי ברוקולי "סנפרוסט"
  • 1 כוס קינואה
  • 1/3 צרור כוסברה, קצוצה
  • 1 כפית אבקת קארי
  • 1 כפית שום גבישי
  • 1 ביצה
  • 2 כפות קמח כוסמין מלא
  • 1 כפית מלח
  • 1 כפית פלפל שחור

הוראות הכנה:

  • 01.

        לערבב את כל הרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה וליצור קציצות עגולות קטנות.

  • 02.

        להניח בתבנית על נייר אפייה משומן במעט שמן זית ולאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה.

    טיימר מופעל
    00:25:00
  • 03.

         לצנן ולהמתין שהקציצות יתייצבו לפני שמוציאים מהתבנית. מומלץ להגיש עם מטבל אהוב

הכנת? כאן מדרגים
(0)