קציצות גזר, ברוקולי וקינואה
מתכון לקציצות צמחוניות מלאות בדברים טובים שמכינים בקלות
פרווה
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
צילום: אמיר מנחם
המרכיבים ל3:
- 1/2 שקית (400 גרם) פתיתי גזר "סנפרוסט"
- 1/4 שקית (200 גרם) פתיתי ברוקולי "סנפרוסט"
- 1 כוס קינואה
- 1/3 צרור כוסברה, קצוצה
- 1 כפית אבקת קארי
- 1 כפית שום גבישי
- 1 ביצה
- 2 כפות קמח כוסמין מלא
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
הוראות הכנה:
-
01.
לערבב את כל הרכיבים יחד עד לקבלת מסה אחידה וליצור קציצות עגולות קטנות.
-
02.
להניח בתבנית על נייר אפייה משומן במעט שמן זית ולאפות בתנור שחומם ל-180 מעלות כ-25 דקות עד להזהבה.
טיימר מופעל
-
03.
לצנן ולהמתין שהקציצות יתייצבו לפני שמוציאים מהתבנית. מומלץ להגיש עם מטבל אהוב
הכנת? כאן מדרגים