מתכון תותים מקורמלים חמים על גלידה | השף הלבן

תותים מקורמלים חמים על גלידה

תותים מקורמלים חמים על גלידה, קינוח רומנטי ומיוחד לעונת התותים בחורף

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
תותים מקורמלים חמים על גלידה

המרכיבים ל4 מנות:

  • מצרכים:

  • 2 סלסלות תותים אדומים

  • 70 גרם סוכר לבן
  • 3 כפות סוכר חום דמררה
  • ליקר רימונים
  • חצי כפית קינמון
  • חצי כפית תמצית וניל
  • גלידה לפי טעם אישי

הוראות הכנה:

  • 01.

    הוראות הכנה:

  • 02.

    מרחיקים את שורש התות וחותכים לרבעים.

  • 03.

    במחבת ממיסים את החמאה ומוסיפים את סוכר הדמררה והסוכר הלבן. מערבבים דקה ומוסיפים את התותים.

  • 04.

    בוחשים היטב עד ריכוך קל של התותים וקבלת גוון מעט חום.

  • 05.

    מוסיפים את הקינמון, הוניל והליקר, מטגנים לעוד כמה דקות על חום נמוך.

  • 06.

    את הגלידה מחלקים לכוס אישית ומעל יוצקים מהתותים החמים, מעטרים במקל קינמון טרי ומגישים.  

הכנת? כאן מדרגים
(104)