שוקופאי מסקרפונה ויולו – קל, טעים ומתוק | השף הלבן

שוקופאי מסקרפונה ויולו

דור משה עם שוקופאי – הגרסה המשודרגת! עם מלית איכותית וקלה להכנה על בסיס יולו וגבינת מסקרפונה ושימוש בבלינצ'סים מוכנים, שהופכים את כל ההכנה לקלה במיוחד.

מאת: דור משה
חלבי סוג מתכון
מעל שעה זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
שוקופאי מסקרפונה ויולו
צילום: דור משה עיצוב: דור משה

המרכיבים ל 8:

למלית:
  • ½ חבילת מסקרפונה השף הלבן
  • 1 גביע YOLO שוקולד מריר
  • 2 כפיות אבקת קקאו
  • כף סוכר
  • ⅓ כוס שוקולד צ'יפס
לציפוי:
  • 8 קרפים מוכנים
  • 2 ביצים טרופות
  • כוס פירורי לחם (לא מתובלים)

הוראות הכנה:

  • 01.

    להכנת המלית, טורפים היטב את גבינת המסקרפונה, ה- YOLO, אבקת הקקאו והסוכר לקרם חלק ואחיד ומעבירים לשקית זילוף. 

  • 02.

    מניחים על נייר אפייה עלה בלינצ'ס ומזלפים בשליש העליון שלו פס עבה של מלית. מפזרים שוקולד צ'יפס, מקפלים את השוליים ומגלגלים לגליל סגור. מניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה/ ניילון נצמד.

  • 03.

    ממשיכים באותו אופן עם שאר הבלינצ'סים ומקפיאים לשעה לפחות.

  • 04.

    במחבת גדולה מחממים שמן בגובה של ס"מ. מניחים את הביצים בצלחת עמוקה, ואת פירורי הלחם בצלחת נוספת. כשהשמן חם מתחילים לטגן - בכל פעם מוציאים מההקפאה בלינצ'ס ממולא אחד. טובלים אותו היטב בביצה הטרופה ולאחר מכן מצפים בפירורי הלחם. 

  • 05.

    מעבירים בזהירות לשמן החם ומטגנים כדקה - שתיים מכל צד, עד שהפירורים משחימים. ממשיכים כך עם שאר הבלינצ'סים. מגישים חם.

הכנת? כאן מדרגים
(2)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.