מתכון קינוח קרם גבינה ויוגורט עם פירות וגרנולה | השף הלבן

קינוח קרם גבינה ויוגורט עם פירות וגרנולה

קינוח מפנק וקליל במיוחד עם קרם עשיר של גבינה ויוגורט, גרנולה ופירות יער. מושלם גם לחג השבועות.

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח קרם גבינה ויוגורט עם פירות וגרנולה

המרכיבים ל 7-8:

לקרם גבינה ויוגורט:
  • 200 מ"ל יוגורט עזים פיראוס
  • 150 מ"ל שמנת מתוקה, קרה
  • 125 גרם גבינת שמנת 30% שומן
  • 50 גרם סוכר לבן
  • גרידה מלימון אחד
  • כפית תמצית וניל איכותית
לפירות יער:
  • 200 גרם פירות יער (אפשר קפואים ומופשרים)
  • 2-3 כפות סוכר לבן
  • 200 גרם גרנולה לפי הטעם
לקישוט:
  • עלי נענע טריים
גודל תבנית: 7-8 כוסות הגשה

הוראות הכנה:

  • 01.

    בקערת מיקסר עם בלון הקצפה מניחים יחד יוגורט, שמנת מתוקה, גבינת שמנת, סוכר, גרידת לימון ווניל ומקציפים יחד במהירות גבוהה עד שמתקבל קרם אחיד וסמיך.

  • 02.

    בקערה קטנה מערבבים יחד פירות יער, סוכר וליקר ומניחים כחצי שעה בטמפרטורת החדר.

  • 03.

    מרכיבים את הקינוח: מזלפים מעט קרם בתחתית כל כוס, מניחים מעל 1-2 כפיות של פירות יער, מעליהם 2-3 כפיות של גרנולה וממשיכים לבנות בשכבות עד שהכוס מלאה.

  • 04.

    מצננים כשעה במקרר ומגישים עם עלי נענע טריים.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.