מתכון ציפויים לעוגות טורט | השף הלבן

ציפויים לעוגות טורט

מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים – טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד – העיקר שיהיה מתוק!

מאת: אסתר פלח
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ציפויים לעוגות טורט

המרכיבים לעוגה 1:

  • עוגת הפתעה
  • חמאה/ מרגרינה 1/2 חבילה
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות סוכר
  • כוס חלב
  • 2 כפיות נס קפה
  • 3 כפות סוכר
  • כוס מים רותחים
לשוקולד
  • 100 גרם שוקולד מריר
  • 4 כפות סוכר
  • 2 כפות קקאו
  • 2 כפות חלב
  • 200 גרם מרגרינה/ חמאה
  • 100 גרם אגוזים גרוסים
ציפוי
  • שמנת מתוקה
  • כף אבקת סוכר
  • שמנת מתוקה
  • אינסטנט וניל
  • 1/2 כוס חלב
  • קופסת שימורים אננס/ אפרסק

הוראות הכנה:

  • 01.

    חותכים את העוגה ואת החלק העליון מפוררים לתוך קערה.  

  • 02.

    בסיר:1/2 חמאה/מרגרינה+2 כפות קקאו+2 כפות סוכר+כוס חלב מבשלים וכאשר כל הדבר הזה מבושל,(ניתן להוסיף גם חפיסת שוקולד מריר /חלב) מפוררים את החלק העליון לתוך הסיר.שופכים את כל זה על החלק התחתון של העוגה.מקציפים שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר ושופכים על השוקולד.  

  • 03.

    2 כפיות נס קפה+3 כפות סוכר+כוס מים רותחים. מערבבים הכל יחד כמו נס קפה להרטבת העוגה עם כף.  

  • 04.

    שוקולד:ממיסים: 100 גרם שוקולד מריר+4 כפות סוכר+2 כפות קקאו+2 כפות חלב+200 גרם מרגרינה/חמאה.ממיסים ומוסיפים 100 גרם אגוזים גרוסים.מורחים 1/2 מהכמות על החלק התחתון של העוגה מניחים את החלק העליון ואז מורחים את החלק השני.  

  • 05.

    מקציפים שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר ומורחים על השוקולד.  

  • 06.

    שמנת מתוקה+אינסטנט וניל+1/2 כוס חלב.הכל יחד כמובן  

  • 07.

    קופסת שימורים:אננס או אפרסקים ואז עם סירופ הפירות מרטיבים את העוגה וזה טעים מאוד.  

  • 08.

    מורחים 1/2 כמות של קצפת על החלק התחתון של העוגה ואז מניחים אפרסקים או אננס,מה,שבוחרים,מניחים את החלק העליון,מרטיבים גם אותו ואז מורחים את שאר הקצפת.    

הכנת? כאן מדרגים
(62)