ציפויים לעוגות טורט
מתוקים וקינוחים שכולם אוהבים – טראפלס, מוס שוקולד, בלינצ'ס, בריוש ועוד – העיקר שיהיה מתוק!
המרכיבים לעוגה 1:
- עוגת הפתעה
- חמאה/ מרגרינה 1/2 חבילה
- 2 כפות קקאו
- 2 כפות סוכר
- כוס חלב
- 2 כפיות נס קפה
- 3 כפות סוכר
- כוס מים רותחים
- 100 גרם שוקולד מריר
- 4 כפות סוכר
- 2 כפות קקאו
- 2 כפות חלב
- 200 גרם מרגרינה/ חמאה
- 100 גרם אגוזים גרוסים
- שמנת מתוקה
- כף אבקת סוכר
- שמנת מתוקה
- אינסטנט וניל
- 1/2 כוס חלב
- קופסת שימורים אננס/ אפרסק
הוראות הכנה:
-
01.
חותכים את העוגה ואת החלק העליון מפוררים לתוך קערה.
-
02.
בסיר:1/2 חמאה/מרגרינה+2 כפות קקאו+2 כפות סוכר+כוס חלב מבשלים וכאשר כל הדבר הזה מבושל,(ניתן להוסיף גם חפיסת שוקולד מריר /חלב) מפוררים את החלק העליון לתוך הסיר.שופכים את כל זה על החלק התחתון של העוגה.מקציפים שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר ושופכים על השוקולד.
-
03.
2 כפיות נס קפה+3 כפות סוכר+כוס מים רותחים. מערבבים הכל יחד כמו נס קפה להרטבת העוגה עם כף.
-
04.
שוקולד:ממיסים: 100 גרם שוקולד מריר+4 כפות סוכר+2 כפות קקאו+2 כפות חלב+200 גרם מרגרינה/חמאה.ממיסים ומוסיפים 100 גרם אגוזים גרוסים.מורחים 1/2 מהכמות על החלק התחתון של העוגה מניחים את החלק העליון ואז מורחים את החלק השני.
-
05.
מקציפים שמנת מתוקה עם כף אבקת סוכר ומורחים על השוקולד.
-
06.
שמנת מתוקה+אינסטנט וניל+1/2 כוס חלב.הכל יחד כמובן
-
07.
קופסת שימורים:אננס או אפרסקים ואז עם סירופ הפירות מרטיבים את העוגה וזה טעים מאוד.
-
08.
מורחים 1/2 כמות של קצפת על החלק התחתון של העוגה ואז מניחים אפרסקים או אננס,מה,שבוחרים,מניחים את החלק העליון,מרטיבים גם אותו ואז מורחים את שאר הקצפת.