ענבים ודובדבנים במרק שוקולד | השף הלבן

ענבים ודובדבנים במרק שוקולד

קינוח קליל, צבעוני וקל הכנה.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ענבים ודובדבנים במרק שוקולד
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל6:

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לבישול 15% מסדרת "השף הלבן"
  • 2 כפות סוכר
  • 100 גרם שוקולד לבן קצוץ
  • 1 כף ליקר דובדבנים
  • 4 כוסות ענבים בלי חרצנים ודובדבנים מגולענים מקוררים

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את השמנת עם הסוכר ומחממים כמעט עד רתיחה (בסיר קטן להבה נמוכה או בקערת זכוכית חסינת־חום במיקרוגל). מוסיפים את השוקולד הקצוץ לשמנת החמה, משהים דקה וטורפים לתערובת חלקה. מצננים כ־15 דקות - מערבבים מדי פעם כדי לשמור על המרקם האחיד. בוחשים פנימה את הליקר וטורפים שוב.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    מחלקים את הפירות בין 6 קערות הגשה ויוצקים עליהם את מרק השוקולד. מגישים מיד או מכסים ושומרים במקרר עד לשעת ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)