מתכון מעדן מנגו ויוגורט קוקוס־ליים | השף הלבן

מעדן מנגו ויוגורט קוקוס־ליים

קינוח קליל ומרענן. 4 מרכיבים, 5 דקות הכנה, צבע משגע וטעם גן־עדן. עד שתגיע עונת המנגו, משתמשים במנגו קפוא.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
קינוח כוסות מהיר הכנה
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל4:

  • 300 גרם מנגו מוקפא "סנפרוסט" או מנגו טרי קלוף וחתוך לקוביות
  • 1 כף דבש
  • 1 כף מיץ ליים (או לימון)
  • 2 גביעים (2x150 מ"ל) "יופלה" קוקוס ליים

הוראות הכנה:

  • 01.

    אם משתמשים במנגו מוקפא, מוציאים אותו מהמקפיא לפחות שעה לפני ההכנה (או מעבירים מהמקפיא למקרר לילה קודם). מרסקים את המנגו למחית חלקה בבלנדר או במעבד מזון יחד עם הדבש ועם מיץ הליים.

  • 02.

    מכינים 4 גביעים. מניחים לסירוגין כפות גדושות של מחית מנגו וכפיות של יופלה קוקוס ליים. מסיימים בזילופי יופלה. מערבבים את שתי התערובות זו לתוך זו בלהב סכין כדי ליצור דוגמת מערבולת. אפשר לעטר את המנות בפיסטוקים קצוצים ובשברי קוקוס מתוק (קוקוס צ'יפס).

הכנת? כאן מדרגים
(2)