מלבי קוקוס-שקדים טבעוני עם תותים ותפוזים בסירופ מייפל | השף הלבן

מלבי קוקוס-שקדים עם מייפל ופירות

קינוח רענן וקליל מ-3 מרכיבים (בזכות טעמי הקוקוס והשקדים). אפשר להגיש אותו כמו שהוא והנה ההצעה שלנו – להגיש אותו עם מייפל ופירות

מאת: נעמה רן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מלבי קוקוס-שקדים עם מייפל ופירות
צילום: נעמה רן

המרכיבים ל 8:

  • 4 כוסות משקה קוקוס שקדים "תנובה"
  • 1/2 כוס קורנפלור
  • 1/2 כוס סוכר
להגשה:
  • סירופ מייפל אמיתי
  • תפוז חתוך לקוביות קטנות
  • תותים חתוכים לקוביות קטנות

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים בקערית 1 כוס משקה קוקוס שקדים וקורנפלור וטורפים היטב עד שהבלילה חלקה מגושים. שמים בסיר את יתר המשקה והסוכר ומחממים על להבה בינונית תוך כדי ערבוב עד שהסוכר נמס. מביאים לסף רתיחה.

  • 02.

    טורפים שוב את בלילת הקורנפלור (שימו לב - לקורנפלור נטייה לשקוע) ומוסיפים את הבלילה לסיר. ממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב  כ 5-7 דקות עד שהבלילה מסמיכה. מסירים מהאש ויוצקים לכלי פלסטיק חד פעמיים או לתבניות סיליקון. מצננים במקרר 4 שעות לפחות.

    טיימר מופעל
    00:07:00
  • 03.

    להגשה, הופכים את הכלי עם המלבי לצלחת הגשה ומחלצים את המלבי. יוצקים מייפל ומפזרים תותים ותפוזים. 

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.