מתכון מוס שוקו בצ'יק־צ'אק | השף הלבן

מוס שוקו בצ'יק־צ'אק

ארבעה מצרכים, חמש דקות הכנה, שעה במקפיא ויש לכם מוס קר ונהדר בטעם שוקולד, שבני המשפחה יריבו עליו. תוספת של קישוט פשוט תהפוך אותו למנה חגיגית ממש.

מאת: דנית סלומון
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
מוס שוקו בצ'יק־צ'אק
צילום: יהודה סלומון עיצוב: יהודה סלומון

המרכיבים ל4:

  • 1 מכל (250 מ"ל) שמנת לקצפת בטעם שוקולד "השף הלבן"
  • 1 שקיק סוכר וניל
  • 2 כפות אבקת אינסטנט פודינג בטעם וניל או שוקולד
  • 2 גביעים (2x123 גרם) יולו שוקולד מריר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מקציפים את השמנת עם סוכר הווניל לקצפת סמיכה מאוד. מוסיפים את אבקת הפודינג ומקציפים לקצפת נוקשה. מוסיפים גביע יולו וממשיכים להקציף עד שהוא נבלע בקצפת. מוסיפים את גביע היולו השני בבחישה בכף.

  • 02.

    85pt">

  • 03.

    מחלקים את הקציפה בין 4 קעריות או גביעים (אפשר לחלק בכף, או להעביר לשק זילוף עם צנתר כוכב ולזלף לתוך הכלים). מכסים ומקררים שעה במקפיא או 4 שעות לפחות במקרר. אפשר לעטר כל מנה בגלילי ופל קטנים, בכדורי שוקולד או בעוגיות מיני.

הכנת? כאן מדרגים
(3)