מוס שוקולד של אלופים | השף הלבן

מוס שוקולד של אלופים

מוס שוקולד מקצועי לפי השיטות הסודיות של הקונדיטורים

מאת: שחר ואורן
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מוס שוקולד שחר ואורן
צילום: שחר ואורן

המרכיבים ל8 מנות:

  • כפית שטוחה אבקת ג׳לטין (2.5 גרם)
  • כף מים (15 גרם)
  • שמנת להקצפה 38% השף הלבן 100 מ"ל
  • שמנת להקצפה 38% השף הלבן 150 מ"ל
  • 150 גרם שוקולד חלב
  • 20 גרם (2 כפות גדושות) קקאו
  • פירות יער לקישוט
גודל תבנית: כוסות/ קעריות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מוזגים את אבקת הג׳לטין על המים ונותנים לזה מנוחה של 15 דקות עד שכל המים נספגים ומתקבל גוש ג׳לי.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    אל מד ליטר מכניסים שוקולד, קקאו, ג׳לטין (אחרי מנוחה) ומוזגים מעל 100 גרם שמנת רותחת.

  • 03.

    טוחנים הכל היטב ומניחים בצד.

  • 04.

    מקציפים במהירות נמוכה את 150 גרם השמנת שנותרה עד למרקם של יוגורט מוקצף ונוזלי.

  • 05.

    מקפלים את השמנת אל השוקולד בשלוש פעמים תוך שמירה על האווריריות.

  • 06.

    מוזגים לכלים אישיים ושולחים לקירור

הכנת? כאן מדרגים
(10)