מוס שוקולד של אלופים - השף הלבן

מוס שוקולד של אלופים

מוס שוקולד מקצועי לפי השיטות הסודיות של הקונדיטורים

מאת: שחר ואורן
חלבי סוג מתכון
30 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
מוס שוקולד שחר ואורן
צילום: שחר ואורן

המרכיבים ל 8 מנות:

  • כפית שטוחה אבקת ג׳לטין (2.5 גרם)
  • כף מים (15 גרם)
  • שמנת להקצפה 38% השף הלבן 100 מ"ל
  • שמנת להקצפה 38% השף הלבן 150 מ"ל
  • 150 גרם שוקולד חלב
  • 20 גרם (2 כפות גדושות) קקאו
  • פירות יער לקישוט
גודל תבנית: כוסות/ קעריות

הוראות הכנה:

  • 01.

    מוזגים את אבקת הג׳לטין על המים ונותנים לזה מנוחה של 15 דקות עד שכל המים נספגים ומתקבל גוש ג׳לי.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 02.

    אל מד ליטר מכניסים שוקולד, קקאו, ג׳לטין (אחרי מנוחה) ומוזגים מעל 100 גרם שמנת רותחת.

  • 03.

    טוחנים הכל היטב ומניחים בצד.

  • 04.

    מקציפים במהירות נמוכה את 150 גרם השמנת שנותרה עד למרקם של יוגורט מוקצף ונוזלי.

  • 05.

    מקפלים את השמנת אל השוקולד בשלוש פעמים תוך שמירה על האווריריות.

  • 06.

    מוזגים לכלים אישיים ושולחים לקירור

הכנת? כאן מדרגים
(12)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.