מתכון טראפלס שוקולד משלושה מרכיבים | השף הלבן

טראפלס שוקולד משלושה מרכיבים

מתכון של טראפלס שוקולד טעימים וממכרים משלושה מרכיבים בלבד: שוקולד מריר, שמנת מתוקה ואבקת קקאו. לפני ההגשה תוכלו לפזר עליהם אבקת סוכר לקישוט

מאת: שף קובי פרסול
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס שוקולד משלושה מרכיבים

המרכיבים ל 10-20 יחידות:

  • 100 מ"ל שמנת מתוקה 32% שומן מסדרת השף הלבן(אפשר להשתמש גם ב-15% )
  • 200 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 0.5 שקית אבקת קקאו
  • אבקת סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מניחים את השוקולד בשקית ובעזרת פטיש של שניצל, מרסקים על קרש חיתוך לחתיכות קטנות ומעבירים לקערה בינונית.

  • 02.

    מרתיחים את השמנת ויוצקים על השוקולד.

  • 03.

    ממיסים היטב את השוקולד בתוך השמנת ומעבירים למקרר לפחות למשך שעה וחצי.

  • 04.

    בעזרת כפית מוציאים מנות קטנות ומגלגלים בידיים לכדורים קטנים.

  • 05.

    את הקקאו מעבירים לקערה קטנה ומגלגלים את הכדורים - כל אחד בנפרד, בתוך אבקת הקקאו .

  • 06.

    מסדרים את הטראפלים בצלחת ומעל מפזרים את אבקת הסוכר בעזרת מסננת קטנה בתאבון!

הכנת? כאן מדרגים
(143)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.