מתכון טראפלס שוקולד ואגוזים | השף הלבן

טראפלס שוקולד ואגוזים

ממתק מושחת וסיומת נהדרת לכל ארוחה

מאת: נטלי לוין
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס שוקולד ואגוזים
צילום: נטלי לוין עיצוב: נטלי לוין

המרכיבים ל 20:

  • 150 גרם שוקולד מריר
  • 100 מ"ל שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 1 כף ברנדי
לקישוט:
  • 100 גרם אגוזי מלך קצוצים

הוראות הכנה:

  • 01.

    קוצצים את השוקולד המריר ומניחים בקערה.

  • 02.

    בסיר קטן מביאים את השמנת לסף רתיחה.

  • 03.

    יוצקים את השמנת החמה על גבי השוקולד הקצוץ, ממתינים כדקה וטורפים עד שמתקבל גנאש אחיד ומבריק.

  • 04.

    מוסיפים ברנדי ומערבבים היטב.

  • 05.

    מצננים את תערובת השוקולד במקרר במשך כ-4-5 שעות לפחות או עד שהיא מתייצבת לחלוטין.

  • 06.

    בעזרת 2 כפיות נוטלים פיסות קטנות מתערובת השוקולד הקרה ומגלגלים בידיים לכדורים.

  • 07.

    מצפים את הכדורים באגוזים קצוצים ומניחים על צלחת. שומרים במקרר עד ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(894)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.