טראפלס שוקולד בציפוי שוקולד ושקדים

הגרסה המשודרגת והמתוחכת של כדורי שוקולד: מתכון להכנת טראפלס מושחתים וטעימים בציפוי שוקולד מריר ובקישוט שקדים קצוצים ושוקולד מגורר או אבקת קקאו

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
טראפלס שוקולד בציפוי שוקולד ושקדים

המרכיבים ל 30 טראפלס:

  • 300 גרם שוקולד מריר
  • 200 מ"ל שמנת מתוקה
  • 25 מ"ל ברנדי או ליקר אגוזים
לציפוי:
  • 200 גרם שוקולד ג'יאנדויה מומס פושר (או שוקולד רוזמרי)
לקישוט:
  • שקדים קלויים קצוצים
  • שוקולד מגורר או אבקת קקאו

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד המריר.

  • 02.

    מערבבים לקבלת תערובת חלקה ומבריקה. מסיימים את הערבוב עם הוספת הברנדי.

  • 03.

    מקררים את התערובת עד שהיא נוחה לעיבוד.

  • 04.

    מגלגלים לכדורים ומקפיאים להתקשות.

  • 05.

    טובלים את הטראפלס בשוקולד המומס. מגלגלים בשקדים קצוצים, בשוקולד מגורר או באבקת קקאו.

  • 06.

    שומרים בהקפאה ומפשירים במקרר לפני ההגשה.

הכנת? כאן מדרגים
(0)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.