מתכון חטיפי אגוזים בדבש | השף הלבן

חטיפי אגוזים בדבש

חטיפי אנרגיה אהובים מאוד על כולנו ונחשבים בריאים ומזינים. אז למה לא להכינם לבד בבית? מתכון פשוט להכנת חטיף אגוזי מלך, שקדים ודבש. מתאים לפסח

מאת: עורך השף הלבן
עד 40 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
חטיפי אגוזים בדבש

המרכיבים ל12 מנות:

  • 400 גרם אגוזי מלך שבורים גס
  • 100 גרם שבבי שקדים מולבנים
  • 1 כוס מלאה בדבש
  • 1 כף שומשום

הוראות הכנה:

  • 01.

    בסיר (עדיף טפלון) נמוך קולים את האגוזים למשך 5 דקות תוך כדי ערבוב, מעל חום בינוני.

    טיימר מופעל
    00:05:00
  • 02.

    מוסיפים את השקדים וקולים עוד 2 דקות.

    טיימר מופעל
    00:02:00
  • 03.

    מוסיפים את השומשום וקולים עוד כדקה - יש לשים לב לא לשרוף את המרכיבים שבסיר.

  • 04.

    מוסיפים את הדבש ומבשלים עוד כ-15 דקות תוך כדי בחישה.

    טיימר מופעל
    00:15:00
  • 05.

    מרטיבים תבנית עוגה בגודל 30X20 ויוצקים מעליה מהתערובת החמה  - שכבה לא גבוהה. 

  • 06.

    בעזרת סכין חותכים למרובעים בינוניים ומצננים.

  • 07.

    מפרקים את הקוביות, מפזרים מעל אבקת סוכר ומגישים.

הכנת? כאן מדרגים
(84)