חטיף יוגורט וקרם וניל קפוא
פינוק מתוק וקפוא בטעם וניל ושוקולד על בסיס שמנת להקצפת קרם וניל ויוגורט שמכינים מ-4 מצרכים בלבד!
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: לירן קפל
עיצוב: נעה קנריק
המרכיבים ל 10:
- 1 מיכל שמנת להקצפת קרם וניל "השף הלבן"
- 2 גביעי יוגורט 3% שומן "תנובה"
- 100 גרם שוקולד מריר
- 1 כף שמן קנולה
גודל תבנית: תבנית מלבנית 20X30
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים במיקרוגל את השוקולד עם השמן ומערבבים עד להמסה והברקה.
-
02.
מקציפים את השמנת להקצפת קרם וניל "ומקפלים" אליה את היוגורט.
-
03.
משטחים את המסה על תבנית מרופדת נייר אפייה או בתבנית סיליקון ומפזרים מעל בצורה מפוזרת את השוקולד.
-
04.
מקפיאים וחותכים לחתיכות בעזרת סכין חדה, מגישים קפוא.
הכנת? כאן מדרגים