מתכון גלידת חלבה | השף הלבן

גלידת חלבה

בואו להתרענן עם מתכון מתוק לגלידה חלבה תוצרת בית, פינוק מתוק בגוון בריאותי לימי הקיץ החמים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
בינונית רמת מיומנות
גלידת חלבה

המרכיבים ל 10 מנות:

  • 3 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים
  • 6 כפות שטוחות סוכר
  • 2 מיכלי שמנת מתוקה 32% השף הלבן
  • 200 גרם חלבה

הוראות הכנה:

  • 01.

    להקציף חלמונים עם 3 כפות סוכר לקצף אוורירי.

  • 02.

    להקציף חלבונים עם 3 כפות הסוכר הנותרים לקצף קשה.

  • 03.

    להקציף את השמנת המתוקה.

  • 04.

    לפורר את החלבה ולהוסיפה לתוך תערובת החלמונים ולערבב.

  • 05.

    להוסיף בעדינות את קצף החלבונים ואת השמנת המתוקה המקוצפת ולערבב את התערובת בעדינות.

  • 06.

    לערבב כפית של מים וכפית שמן ולשמן תבנית טבעתית. לשפוך את עודף הנוזלים אם נשארו בתבנית.

  • 07.

    לשפוך לתוך התבנית את תערובת הגלידה ולהקפיא במקפיא רצוי ללילה.

  • 08.

    לפני ההגשה להוציא מהתבנית (אפשר להניח מגבת חמה על התבנית כדי שהגלידה תצא ביתר קלות). להגשה ניתן לפזר למעלה פירורי חלבה.

הכנת? כאן מדרגים
(315)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.