גלידת חלבה
בואו להתרענן עם מתכון מתוק לגלידה חלבה תוצרת בית, פינוק מתוק בגוון בריאותי לימי הקיץ החמים

המרכיבים ל 10 מנות:
- 3 ביצים מופרדות לחלמונים וחלבונים
- 6 כפות שטוחות סוכר
- 2 מיכלי שמנת מתוקה 32% השף הלבן
- 200 גרם חלבה
הוראות הכנה:
-
01.
להקציף חלמונים עם 3 כפות סוכר לקצף אוורירי.
-
02.
להקציף חלבונים עם 3 כפות הסוכר הנותרים לקצף קשה.
-
03.
להקציף את השמנת המתוקה.
-
04.
לפורר את החלבה ולהוסיפה לתוך תערובת החלמונים ולערבב.
-
05.
להוסיף בעדינות את קצף החלבונים ואת השמנת המתוקה המקוצפת ולערבב את התערובת בעדינות.
-
06.
לערבב כפית של מים וכפית שמן ולשמן תבנית טבעתית. לשפוך את עודף הנוזלים אם נשארו בתבנית.
-
07.
לשפוך לתוך התבנית את תערובת הגלידה ולהקפיא במקפיא רצוי ללילה.
-
08.
לפני ההגשה להוציא מהתבנית (אפשר להניח מגבת חמה על התבנית כדי שהגלידה תצא ביתר קלות). להגשה ניתן לפזר למעלה פירורי חלבה.