גלידוניות פירות יער טבעוניות בציפוי שוקולד לבן | השף הלבן

גלידוניות פירות יער טבעוניות בציפוי שוקולד לבן – על בסיס מעדן סויה

גלידוניות טבעוניות על בסיס מעדן סויה בטעם וניל עם ניגוד טעמים משגע בין החמיצות שמגיעה מפירות היער למתיקות מהשוקולד הלבן.

מאת: דניאלה נויפלד
פרווה סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
גלידוניות פירות יער טבעוניות בציפוי שוקולד לבן  - על בסיס מעדן סויה
צילום: דניאלה נויפלד עיצוב: דניאלה נויפלד

המרכיבים ל10 יחידות:

  • 1 גביע מעדן סויה וניל "תנובה"
  • 2 כפות ממרח סויה בסגנון גבינה לבנה בטעם טבעי "תנובה"
  • 1/2 כוס תערובת פירות יער "סנפרוסט" (ניתן להחליף באוכמניות כחולות או פטל שחור)
  • 1 כף מייפל
לציפוי השוקולד הלבן-
  • 100 גרם שוקולד לבן טבעוני
  • 1 כפית שמן
גודל תבנית: תבנית ריבועים (אפשר של קרח)

הוראות הכנה:

  • 01.

    שמים את כל המרכיבים בבלנדר וטוחנים עד לקבלת תערובת חלקה.

  • 02.

    מעבירים לתבנית ריבועית (אפשר להשתמש בתבנית של קוביות קרח) וממלאים עד הקצה. אם יש, כדאי להשתמש בתבנית סיליקון שתאפשר חילוץ קל יותר של הגלידוניות לאחר הקפאה. מעבירים למקפיא לשעתיים לפחות.

  • 03.

    מכינים את ציפוי השוקולד- ממיסים שוקולד לבן טבעוני בבן מארי או במיקרוגל בפולסים של 30 שניות כל פעם. מוסיפים כפית שמן ומערבבים טוב.

  • 04.

    מחלצים את הגלידוניות מהתבניות ומניחים אותן על גבי נייר אפייה. יוצקים מעל את השוקולד הלבן ומחזירים למקפיא ל-5 דקות על מנת שהשוקולד הלבן יתייצב.

    טיימר מופעל
    00:05:00
הכנת? כאן מדרגים
(0)