ארטיק יוגורט יווני
ארטיק טעים ומיוחד שמכינים בקלי קלות! היוגורט בסגנון יווני מוסיף מרקם קרמי וטעמו משתלב מצוין עם פירות היער והדבש – מתכון חובה של אפרת ליכטנשטט
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: אפרת ליכטנשטט
עיצוב: אפרת ליכטנשטט
המרכיבים ל 6-8:
- 3 (420 מ"ל) גביעי יוגורט בסגנון יווני "פיראוס"
- 100 גרם פירות יער קפואים "סנפרוסט", מופשרים
- 4-5 כפות דבש/סילאן
הוראות הכנה:
-
01.
0001pt;">
-
02.
במעבד מזון שמים את כל החומרים וטוחנים לבלילה אחידה.
-
03.
0001pt;">
-
04.
מחלקים את הבלילה בין התבניות, אפשר גם לשלב חתיכות פרי.
-
05.
0001pt;">
-
06.
מקפיאים כ-12 שעות.
-
07.
0001pt;"> זכרו שבטמפרטורה נמוכה המתיקות אינה מורגשת, כך שאם תשימו פחות דבש הארטיקים לא ללא מתיקות מורגשת
הכנת? כאן מדרגים