איך מכינים פופקורן קרמל? | השף הלבן

פופקורן קרמל ביתי

רוצים לדעת איך מכינים פופקורן קרמל? קבלו מתכון מנצח שלא תפסיקו לנשנש

מאת: נעמי אבליוביץ'
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
איך מכינים פופקורן קרמל?
צילום: נעמי אבליוביץ' עיצוב: נעמי אבליוביץ'

המרכיבים ל 1 מנה:

  • פופוקורן מוכן מ- 1/2 כוס גרעיני תירס
  • 50 גרם חמאה
  • 1/2 כוס סוכר חום
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית תמצית וניל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-150 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

  • 02.

    מניחים את הפופקורן בקערה גדולה.

  • 03.

    בסיר קטן, מניחים את החמאה, סוכר, מלח ו-2 כפות מים ומביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד לסירופ סמיך. מוסיפים את תמצית הוניל לסירופ ומערבבים.

  • 04.

    יוצקים את הסירופ לקערת הפופקורן, מערבבים לכיסוי אחיד ומעבירים לתבנית. אופים בתנור כ-40 דקות. מדי פעם מערבבים את הפופקורן.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 05.

    מניחים להתקרר לטמפרטורת החדר לפני שמעבירים לכלי אטום.

הכנת? כאן מדרגים
(181)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.