מתכון עוגיות קינמון | השף הלבן

עוגיות קינמון

מתכונים מתוקים ומלוחים שישכנעו את הילדים לאכול יותר מנקניקיות וקטשופ

מאת: דפנה טל
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות קינמון

המרכיבים ל 50-60 עוגיות:

לבצק:
  • 4 ביצים
  • 3/4 כוס סוכר (או יותר- עד כוס אחת, לפי הטעם)
  • 3/4 כוס שמן
  • 4 כוסות קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
לקישוט:
  • 1/2 כוס סוכר
  • 1כפית קינמון

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-180 מעלות.

  • 02.

    בקערה גדולה שמים ביצים, סוכר, שמן, קמח ואבקת אפייה, ולשים בידיים רק עד שמתקבל בצק אחיד.

  • 03.

    מקמחים את משטח העבודה וגם את הבצק, ומרדדים בעזרת מערוך לעובי חצי ס"מ בערך.

  • 04.

    קורצים את הבצק בעזרת הגלגלת (או חותכני עוגיות בצורות שונות) ומניחים את העוגיות ברווחים גדולים על התבנית.

  • 05.

    מערבבים יחד סוכר וקינמון ומפזרים על העוגיות בנדיבות (לפני האפייה).

  • 06.

    מכניסים את התבנית לתנור ואופים כ-15 דקות, עד שהן זהובות. מניחים לעוגיות להתקרר לפני שאוכלים.

    טיימר מופעל
    00:15:00
הכנת? כאן מדרגים
(131)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.