מתכון עוגיות חמאה ושיבולת שועל | השף הלבן

עוגיות חמאה ושיבולת שועל

עוגיות חמאה ושיבולת שועל, גם בריא וגם טעים

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגיות חמאה ושיבולת שועל

המרכיבים ל 12 יחידות:

  • 1 כוס דחוסה סוכר דמררה
  • 1/2 3 כוסות קמח
  • 300 גרם חמאת תנובה קרה חתוכה לקוביות
  • 2 כוסות שיבולת שועל

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את כל החומרים במעבד מזון או בעזרת הידיים עד לקבלת בצק אחיד.

  • 02.

    יוצרים נקניק מאורך ומצננים במקרר למשך שעה.

  • 03.

    בעזרת סכין חדה פורסים לעיגולים ומסדרים בשורה.

  • 04.

    אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות (צלזיוס).

    טיימר מופעל

    00:20:00
  • 05.

    לאחר שהעוגיות מתקררות,זורים אבקת סוכר ושומרים בכלי סגור.

הכנת? כאן מדרגים
(108)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.