מתכון ז'אבן נוגט | השף הלבן

ז'אבן נוגט

מיוחד למימונה

מאת: עורך השף הלבן
פרווה סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
ז'אבן נוגט

המרכיבים ל 25 מנות:

  • חצי ק"ג סוכר
  • חצי כפית מיץ לימון
  • 4 טיפות מי ורדים
  • אגוזי מלך
  • 2 חלבוני ביצה

הוראות הכנה:

  • 01.

    מרתיחים בסיר את הסוכר עם מים עד לגובה פני הסוכר.

  • 02.

    לאחר רתיחה מנמיכים את הלהבה ומערבבים עד שנהיית מעין עיסה דביקה.

  • 03.

    מוסיפים את מי הורדים והלימון ומצננים מעט.

  • 04.

    את חלבוני הביצה מערבלים היטב במטרפת המיקסר ואותם מוסיפים לאט ובערבוב עדין לעיסת הסוכר.

  • 05.

    מעבירים לקערת אירוח ומקשטים מעל באגוזי המלך .

הכנת? כאן מדרגים
(195)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.