המרכיבים ל25 מנות:
- חצי ק"ג סוכר
- חצי כפית מיץ לימון
- 4 טיפות מי ורדים
- אגוזי מלך
- 2 חלבוני ביצה
הוראות הכנה:
-
01.
מרתיחים בסיר את הסוכר עם מים עד לגובה פני הסוכר.
-
02.
לאחר רתיחה מנמיכים את הלהבה ומערבבים עד שנהיית מעין עיסה דביקה.
-
03.
מוסיפים את מי הורדים והלימון ומצננים מעט.
-
04.
את חלבוני הביצה מערבלים היטב במטרפת המיקסר ואותם מוסיפים לאט ובערבוב עדין לעיסת הסוכר.
-
05.
מעבירים לקערת אירוח ומקשטים מעל באגוזי המלך .
הכנת? כאן מדרגים