מתכון בראוניז משגעים לפסח | השף הלבן

בראוניז משגעים לפסח

עוגיות שוקולד-אגוזים אישיות ופריכות כשרות לפסח

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 40 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז משגעים לפסח

המרכיבים ל 16 מנות:

  • 300 גרם שוקולד מריר איכותי
  • 150 גרם חמאה
  • כפית נס קפה
  • 1/2 כוס חלב 3% תנובה
  • 3 ביצים גדולות
  • 3/4 כוס סוכר
  • 3/4 כוס קמח מצה
  • 1/2 כפית מחוקה אבקת אפייה
  • 100 גרם אגוזי פקאן קצוצים גס

הוראות הכנה:

  • 01.

    מחממים תנור ל-170 מעלות.

  • 02.

    ממיסים שוקולד וחמאה ומוסיפים נס קפה.

  • 03.

     מקציפים את הביצים והסוכר למספר דקות במהירות גבוהה.

  • 04.

    מנמיכים את המהירות ומוסיפים את תערובת השוקולד בהדרגה תוך כדי ערבול.

  • 05.

     מוסיפים את קמח המצה ואבקת האפייה וממשיכים לערבל עד שמתקבלת עיסה אחידה.

  • 06.

     יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפיה ומפזרים מעל את האגוזים. אופים כ-40 דקות, להיזהר מאפיית יתר.

    טיימר מופעל
    00:40:00
  • 07.

    מקררים מחוץ לתנור וחותכים לריבועים.  

הכנת? כאן מדרגים
(51)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.