עוגת שוקולד מהירת הכנה

עוגה קלה להכנה וטעימה מאוד

מאת: עורך השף הלבן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
עוגת שוקולד מהירת הכנה

המרכיבים ל תבנית עגולה 26 ס"מ:

  • 200 גר’ חמאת "תנובה"
  • 150 גר’ שוקולד מריר (גם הפשוט ביותר אינו פוגע באיכות)
  • 4 ביצים שלמות
  • כוס סוכר
  • כוס קמח תופח

הוראות הכנה:

  • 01.

    להמיס שוקולד וחמאה על אש קטנה (לא לתת לרתוח).

  • 02.

    להקציף את הביצים והסוכר לקצף בהיר כ- 4-5 דקות; להוסיף תוך הקצפה את תערובת השוקולד.

    טיימר מופעל

    00:05:00
  • 03.

    להקטין את מהירות המיקסר למינימום ולהוסיף בהדרגה את הקמח. עם הפסקת פעולת המיקסר יש לבדוק בעזרת מרית שכל הקמח התערבב.

  • 04.

    לאפות בתבנית מס’ 26 ב- 180 מעלות 40-45 דקות. יתרונות: חיי מדף של עד 14 יום. לגיוון ניתן להוסיף 3/4 כוס אגוזים או שקדים קצוצים, לקשט בקצפת והעוגה הופכתחגיגית.

    טיימר מופעל

    00:45:00
הכנת? כאן מדרגים
(712)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.