מתכון בראוניס לפסח | השף הלבן

בראוניס לפסח

בראוניס לפסח, קינוח מעולה לפסח

מאת: ענבר אורן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניס לפסח

המרכיבים ל תבנית 30 - 20:

  • ¾ כוס קמח מצה טחון דק (ממש כמעט כמו קמח רגיל -ניתן למצוא בכל סופר)
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • 2 ביצים
  • 1½ חב' שוקולד מריר (מי שלא אוהב יותר מידי שוקולד, אפשר רק חב' אחת)
  • ¾ חב' חמאה או מחמאה
  • אגוזים
  • שוקולד צ'יפס
  • ¼ כוס ברנדי או כל ליקר אהוב אחר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הקמח, סוכר, סוכר וניל, אב' אפיה.

  • 02.

    ממיסים את השוקולד עם החמאה ומערבבים עם תערובת הקמח.

  • 03.

    מוסיפים את הביצים, אגוזים ושוקולד צ'יפס לפי הטעם ואת הברנדי.

  • 04.

    שופכים לתבנית 30 - 20 ואופים כ-25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(98)

אתר תנובה עושה שימוש בכלי ניטור, דוגמת קבצי cookie, של תנובה ושל צדד שלישי. המשך גלישה מהווה הסכמה לשימוש בכלים אלה.

פרטים נוספים ניתן למצוא במדיניות הפרטיות שלנו.