מתכון בראוניס לפסח | השף הלבן

בראוניס לפסח

בראוניס לפסח, קינוח מעולה לפסח

מאת: ענבר אורן
חלבי סוג מתכון
עד 20 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניס לפסח

המרכיבים לתבנית 30 - 20:

  • ¾ כוס קמח מצה טחון דק (ממש כמעט כמו קמח רגיל -ניתן למצוא בכל סופר)
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • חצי כפית אבקת אפיה
  • 2 ביצים
  • 1½ חב' שוקולד מריר (מי שלא אוהב יותר מידי שוקולד, אפשר רק חב' אחת)
  • ¾ חב' חמאה או מחמאה
  • אגוזים
  • שוקולד צ'יפס
  • ¼ כוס ברנדי או כל ליקר אהוב אחר

הוראות הכנה:

  • 01.

    מערבבים את הקמח, סוכר, סוכר וניל, אב' אפיה.

  • 02.

    ממיסים את השוקולד עם החמאה ומערבבים עם תערובת הקמח.

  • 03.

    מוסיפים את הביצים, אגוזים ושוקולד צ'יפס לפי הטעם ואת הברנדי.

  • 04.

    שופכים לתבנית 30 - 20 ואופים כ-25 דקות.

    טיימר מופעל
    00:25:00
הכנת? כאן מדרגים
(98)