בראוניז עם אגוזים
מתכון פשוט ומהיר לבראוניז טעימים וממכרים.
חלבי
סוג מתכון
עד 10 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות
המרכיבים ל20 מנות / תבנית אפיה מלבנית:
- 4 ביצים
- 2 כפות אבקת קקאו
- 1 כוס קמח רגיל
- 2 כפות ברנדי/ ליקר/ קוניאק (לא חובה)
- 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
- 200 גרם שוקולד מריר
- 150 גרם חמאה
- כוס סוכר
הוראות הכנה:
-
01.
לחמם תנור ל180 מעלות.
-
02.
בסיר קטן ממיסים אתשוקולד והחמאה (יש להיזהר לא לשרוף את השוקולד)
-
03.
מוסיפים לסיר את הסוכר ובוחשים היטב עד שהסוכר נמס ומכבים את האש.
-
04.
מוסיפיםאת שארהמצרכים (למעט האגוזים)ובוחשים היטב.
-
05.
מעבירים לתבנית אפיה מלבנית מרופדת בנייר אפייהומפזרים מעל את האגוזים
-
06.
אופים כ-25-30 דקות. מומלץ לבדוק בעזרת קיסם ולוודא שהוא יוצא לח במקצת- זה הזמן להוציא מהתנור. בתאבון!
טיימר מופעל
הכנת? כאן מדרגים