מתכון בראוניז עם אגוזים | השף הלבן

בראוניז עם אגוזים

מתכון פשוט ומהיר לבראוניז טעימים וממכרים.

מאת: יובל רבינוביץ
חלבי סוג מתכון
עד 10 דק זמן הכנה
קלה רמת מיומנות
בראוניז עם אגוזים

המרכיבים ל20 מנות / תבנית אפיה מלבנית:

  • 4 ביצים
  • 2 כפות אבקת קקאו
  • 1 כוס קמח רגיל
  • 2 כפות ברנדי/ ליקר/ קוניאק (לא חובה)
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 150 גרם חמאה
  • כוס סוכר

הוראות הכנה:

  • 01.

    לחמם תנור ל180 מעלות.

  • 02.

    בסיר קטן ממיסים אתשוקולד והחמאה (יש להיזהר לא לשרוף את השוקולד)

  • 03.

    מוסיפים לסיר את הסוכר ובוחשים היטב עד שהסוכר נמס ומכבים את האש.

  • 04.

    מוסיפיםאת שארהמצרכים (למעט האגוזים)ובוחשים היטב.

  • 05.

    מעבירים לתבנית אפיה מלבנית מרופדת בנייר אפייהומפזרים מעל את האגוזים

  • 06.

    אופים כ-25-30 דקות. מומלץ לבדוק בעזרת קיסם ולוודא שהוא יוצא לח במקצת- זה הזמן להוציא מהתנור. בתאבון!

    טיימר מופעל
    00:30:00
הכנת? כאן מדרגים
(2345)