בראוניז ללא אפייה
בראוניז ללא אפייה או חיתוכיות כדורי שוקולד, תקראו לזה איך שתרצו. קבלו את המתכון של יונית צוקרמן עם השמנת המתוקה של השף הלבן ששובר את הרשת
חלבי
סוג מתכון
עד 20 דק
זמן הכנה
קלה
רמת מיומנות

צילום: יונית צוקרמן
עיצוב: יונית צוקרמן
המרכיבים ל 12 מנות:
- 1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה להקצפה 32% "השף הלבן"
- 200 גרם שוקולד מריר
- 2 כפות גדושות ממרח שוקולד שאוהבים
- 450 גרם ביסקוויטים טחונים
לקישוט:
- ¾ כוס ביסקוויטים טחונים
- ¾ כוס קוקוס טחון
- סוכריות צבעוניות
גודל תבנית: תבנית מלבנית בינונית
הוראות הכנה:
-
01.
ממיסים את השוקולד המריר בקערה עם השמנת המתוקה במיקרוגל למשך 2 דקות.
טיימר מופעל
-
02.
מוציאים ומערבבים עד לקבלת רוטב חלק.
-
03.
מוסיפים את ממרח השוקולד ומערבבבים עד לאיחוד.
-
04.
מוסיפים את הביסקוויטים הטחונים ומערבבים הכל עד לקבלת עיסה אחידה.
-
05.
משטחים בתבנית מלבנית, מפזרים מעל ביסקוויטים, קוקוס, סוכריות וכל תוספת שאוהבים.
-
06.
מכניסים להקפאה למשך שעה.
-
07.
לאחר ההקפאה, חותכים לקוביות ומגישים.
-
08.
בתאבון!
הידעת?
לגרסה טבעונית, ניתן להחליף את השמנת המתוקה בקרם קוקוס באותה כמות.
הכנת? כאן מדרגים