המרכיבים ל20 יח':
- 2 אינסטנט פודינג וניל
- 2 כוסות חלב תנובה
- 1 אבקת סוכר
- 1 חבילת (1 קילו) בצק עלים מעדנות חתוך לריבועים
- 2 שמנת מתוקה מסדרת השף הלבן
הוראות הכנה:
-
01.
מחממים תנור על 200-250 מעלות
-
02.
מניחים על נייר אפייה בתבנית של התנור 9 ריבועי בצק של מעדנות ( אין להפשיר את הבצק עלים לפני ההכנה רק באותו רגע שמתכוונים להכין את הריבועים).
-
03.
לאחר 5 דקות כשהתנור כבר חם מכניסים את ריבועי הבצק לתנור על שהם תופחים ומזהיבים ואז מוציאים אותם ומניחים עוד 9 ריבועים.
טיימר מופעל
-
04.
את הריבועים הבצק המוכנים מניחים על מגש שיתקררו
-
05.
את השמנת הפודינג והחלב מקציפים לקרם.
-
06.
פותחים את ריבועי הבצק שיתקקרו ל-2 וממלאים בקרם (כף גדושה) וסוגרים מעל בוזקים אבקת סוכר.
-
07.
יש לשמור בקירור מיד לאחר ההכנה ולכסות בנייר אלומניום לשמירה על הטריות.
הכנת? כאן מדרגים