פאי שוקולד
פאי שוקולד, מתכון רומנטי, טעים ומהיר הכנה ליום האהבה
המרכיבים ל10:
- ¾ 1 כוסות קמח
- ¼ כוס קקאו
- ¼ כפית מלח
- 100 ג´ אבקת סוכר
- 200 ג´ חמאה חתוכה לקוביות
- 1 ביצה טרופה
- 250 שמנת מתוקה
- ¼ כפית מלח
- 250 ג´ שוקולד מריר קצוץ
- 1 ביצה
- 1 חלמון
- 100 ג´ שמנת מתוקה
- 100 ג´ שוקולד מריר
- 25 ג´ חמאה חתוכה לקוביות קטנות
- מעט מלח
הוראות הכנה:
-
01.
מעבדים במעבד מזון את הקמח הקקאו והחמאה לתערובת פרורית, מוסיפים את הביצה ומעבדים לתערובת אחידה.
-
02.
עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר ל שעה.
-
03.
כעבור שעה מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית האפיה מכניסים למקפיא לחצי שעה.
-
04.
מחממים תנור ל 180 מעלות ואופים את הבצק ל 15 דקות הקלתית כמעט מוכנה.
טיימר מופעל
-
05.
מוציאים לצינון ומורידים את הטמפרטורה ל 160 מעלות.
-
06.
המילית-
-
07.
בסיר קטן מרתיחים את השמנת יוצקים על השוקולד וממיסים תוך כדי ערבוב.
-
08.
מוסיפים ביצה וחלמון ומערבבים היטב.
-
09.
יוצקים את המלית על הקלתית.
-
10.
מכניסים לתנור ל 25 דקות.
טיימר מופעל
-
11.
המלית צריכה להיות מעט רוטטת היא תתייצב בקירור.
-
12.
לציפוי-
-
13.
מרתיחים שמנת מתוקה עד לרתיחה מערבבים מעד שהשוקולד נמס.
-
14.
מוסיפים קוביות חמאה וממשיכים לערבב עד שהחמאה נבלעת והתערובת מבריקה.
-
15.
מצננים 7 דקות ויוצקים על הטארט.
טיימר מופעל
-
16.
מעבירים לקירור- להגיש קר.