סופלה במיקרו
המתכון המנצח להכנת סופלה שוקולד במיקרו, מתכון קל ומושלם לסיום היום עם טעם מתוק בפה. כל מה שאתם צריכים זה שבעה מצרכים ועשר דקות פנויות!
המרכיבים למנה אחת:
- 4 כפות קמח תופח
- 4 כפות סוכר
- 2 כפיות קקאו
- ביצה אחת
- 3 כפות חלב תנובה
- 3 כפות שמן קנולה
- 4 קוביות שוקולד
הוראות הכנה:
-
01.
מערבבים את הקמח, הסוכר ואבקת הקקאו בתוך הספל.
-
02.
מוסיפים לתערובת היבשה בספל את הביצה, החלב והשמן ומערבבים היטב.
-
03.
מעל התערובת מניחים את קוביות השוקולד.
-
04.
מחממים את הספל במיקרו על העוצמה הכי גבוהה למשך 3 דקות.
טיימר מופעל
-
05.
מחכים עוד כ-3 דקות להתייצבות העוגה, מוציאים מהמיקרו ומגישים לצד כדור גלידה.
טיימר מופעל
-
06.
בתאבון!
הידעת?
סופלה שוקולד נחשב לאחד הקינוחים הצרפתיים היוקרתיים והמרהיבים ביותר, אך גם לאחד הקשים להכנה. אבל הנה הדבר שרוב האופים המתחילים לא מבינים: להכין סופלה נשמע הרבה יותר מאיים ממה שזה באמת. למעשה, רבים מופתעים לגלות שצריך רק 7 מרכיבים בסיסיים לסופלה שוקולד. על אף שסופלה היא לא מנה מסובכת מדי, ישנה דרך נהדרת ומקורית ליהנות מעוגת סופלה שוקולד קלה להכנה - היישר במיקרו. מתכון קל ומושלם לסיום היום עם טעם מתוק בפה. כל מה שאתם צריכים זה שבעה מצרכים ועשר דקות פנויות. התוצאה היא סופלה נמס בפהֿ עם מרקם קל כמו נוצה. אתם תשאלו את עצמכם איך לא הכנתם את זה עד היום.